Senior Consultant Energie
Ecofys
WE HAVE A VISION: SUSTAINABLE ENERGY FOR EVERYONE.

Eigenaren van particuliere, commerciŽle en openbare gebouwen, maar ook de bouwsector en (inter-) nationale beleidsmakers worden geconfronteerd met twee grote uitdagingen: stijgende energieprijzen en de doelstelling om alleen nog maar bijna volledig emissie vrije gebouwen te gebruiken. Deze uitdagingen eisen goed doordachte maar ook radicale veranderingen.

Ecofys is dť partner voor alle betrokken partijen om ondersteuning te bieden bij deze uitdagingen. Wij weten als geen ander hoe wij de complexiteit moeten vereenvoudigen tot hanteerbare onderdelen: wij zoeken naar oplossingen voor vandaag, morgen en de komende jaren. Onze kracht is het ontwikkelen van op maat gemaakte strategieŽn voor onze klanten die zijn gebaseerd op gedegen feiten en cijfers. Onze innovatieve modellen van gebouwen, de bouwvoorraden en energiesystemen zijn de basis voor het opstellen van stimuleringsprogrammaís, marktstudies, prognoses en beleid.

Binnen deze dynamische en uitdagende achtergrond zijn we wegens uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een Senior Consultant Energie in de gebouwde omgeving. Jij speelt een centrale rol in het verwerven van (advies) opdrachten bij onze Nederlandse en Europese klanten zoals internationale en nationale overheden, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. De werkzaamheden spelen zich af op het raakvlak tussen overheid-markt-energiesector en op het vlak van technologie implementatie. Je werkt samen met een team van experts in Nederland, Duitsland en BelgiŽ, aan nationale en internationale projecten, vaak als projectleider ťn als expert. Samen met je collegaís signaleer je mogelijkheden in de markt, combineer je creatieve inzichten met realistische projectkansen. Je wordt een gezicht in de markt voor Ecofys op het gebied van energie in de gebouwde omgeving.

Het profiel

Ben je enthousiast over de hierboven beschreven functie en voldoe je aan de volgende criteria, dan willen we je graag ontmoeten!

  • Een academische achtergrond in bij voorkeur bouwkunde, natuurwetenschappen of techniek;
  • Meer dan 8 jaar professionele ervaring in beleid en strategieŽn voor de gebouwde†omgeving;
  • Uitstekend netwerk bestaande uit beleidsmakers en marktpartijen in Nederland en daarbuiten. Ervaring met het sturen van†processen met stakeholders;
  • Een†trackrecord op het verwerven van adviesopdrachten en een ondernemende houding;
  • Bewezen teamspeler: de bereidheid en het vermogen om junior teamleden te begeleiden, en samen te werken met andere Ecofys afdelingen aan multidisciplinaire projecten;
  • Ambitieus, gedreven en proactief;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Engels

Werken bij Ecofys - experts in energie

Opgericht in 1984 met de visie van het bereiken van "duurzame energie voor iedereen", is Ecofys uitgegroeid tot de toonaangevende expert in het gehele spectrum van duurzame energie, energie- en koolstofefficiŽntie, energiesystemen & markten alsmede energie-& klimaatbeleid. De unieke synergie tussen deze vakgebieden is de sleutel tot succes. Ecofys creŽert slimme, effectieve, praktische en duurzame oplossingen voor en met publieke en private klanten over de hele wereld. Ecofys heeft kantoren in Nederland, Duitsland, BelgiŽ, Verenigd Koninkrijk, China en de Verenigde Staten, waar meer dan 230 experts werken aan het oplossen van energie en klimaat uitdagingen.

Werken bij Ecofys betekent samen werken met inspirerende collega's in een informele bedrijfscultuur, met ruimte voor eigen initiatief en groei. Wij bieden een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

GeÔnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Izašk van der Neut, International HR Consultant, op telefoonnummer +31 30 662 3716.

Klik hier om te solliciteren
.

Tussenpersonen worden niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 23 Sep 2014 door Ecofys


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl