Commercieel Projectmanager Duurzame Energie
Antea GroupWerkgebied: Civiele techniekDuurzaamheid
Functie: Projectmanager
Regio: FrieslandGroningenFlevolandGelderlandUtrecht
Locatie: HeerenveenAlmere

'Je bent een netwerker, een ondernemer en een innovator. Je zet jouw passie voor techniek, leidinggevende kwaliteiten en commercieel talent in om mooie projecten in de wacht te slepen voor Antea Group en deze te realiseren voor onze klanten. Als inhoudelijke bagage neem je kennis van duurzame energie en techniek mee, maar ook het gevoel om teams aan te sturen en te enthousiasmeren. Je staat in de markt bekend als een persoon waar men graag zaken mee doet.'

Dit is jouw uitdaging

Als commercieel projectmanager ben je verantwoordelijk voor het verwerven en managen van projecten waarbij duurzame energieopwekking, werktuigbouwkunde en elektrotechniek een belangrijke rol spelen. Je bent een netwerker, je hebt plezier in het onderhouden van contacten en je weet als geen ander marktkansen te verzilveren. Hierbij draag je bij aan de invulling van onze visie ten aanzien van duurzaamheid en renewable energy, waarbij Antea Group zich nadrukkelijk positioneert als vooroplopend op het gebied van Energie uit Water. Binnen jouw functie ligt de focus op duurzame energie projecten en waterbouwkundige kunstwerken zoals beweegbare bruggen, stalen bruggen, stuwen, sluizen en gemalen. Nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied vertaal je naar innovatieve diensten en producten voor publieke en private opdrachtgevers. Verder draag je verantwoordelijkheid voor het beheer van je projectenportefeuille. Belangrijk is het financieel en contractueel managen van adviesopdrachten en de aansturing van projectleiders op proces en inhoud. Hierbij ben je eindverantwoordelijk voor het resultaat. Naast de commerciele activiteiten is er intern een belangrijke rol voor je weggelegd. Je leidt de groep W&E adviseurs en je ziet het als een uitdaging om deze groep verder uit te bouwen.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding werktuigbouwkunde;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur bij een private partij/aannemer);
  • ondernemersgeest en creativiteit: je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten;
  • netwerkkwaliteiten: je legt makkelijk contacten op bestuurlijk- en beleidsniveau;
  • kennis van en ervaring met de markt van aannemers: je bent in staat om in de wereld van de geintegreerde contracten voor aannemers te werken.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infrastructuur

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar een van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infrastructuur werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Antea Group

Understandig today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 42 48.Solliciteer direct!

vacature geplaatst op 25 Sep 2014 door Antea Group


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl