Medewerker Servicedesk
Raedthuys Groep


De Raedthuys Groep is hét vernieuwende en innovatieve bedrijf in duurzame energie. Het bedrijf draagt op ondernemende wijze bij aan een duurzame en energieke samenleving door het ontwikkelen van vernieuwende energie-gerelateerde concepten. Deze worden onder het merk 100% Pure Energie aan zowel de zakelijke als particuliere markt aangeboden. De basis van het bedrijf ligt in het ontwikkelen en exploiteren van eigen windmolens en zonnestroomprojecten en het leveren van eigen duurzame energie aan eindverbruikers. Kortom, de Raedthuys Groep beheerst de gehele energieketen: van weiland tot stopcontact. De Raedthuys Groep trekt hierin samen op met haar partners, publieke betrokkenen en belanghebbenden door middel van actieve participatie. Het 100% groene energiebedrijf behoort in Nederland tot één van de meest succesvolle producenten van duurzame energie. Vanuit het hoofdkantoor in Enschede werken 50 zeer gemotiveerde medewerkers aan de verdere ontwikkeling van het groenste energiebedrijf van Nederland. De Raedthuys Groep is een mensgerichte en maatschappelijk betrokken werkgever en kent uitstekende arbeidsvoorwaarden op het terrein van studie, zorgverlof en vrijwilligersprojecten.

We zoeken enthousiaste nieuwe collega’s die onze servicedesk komen versterken (fulltime / parttime). Als Medewerker Servicedesk Pure Energie zorg je op een excellente wijze voor onze klant. Je beantwoordt snel alle vragen die onze bestaande en nieuwe klanten per telefoon en e-mail stellen. Je zorgt voor een nauwkeurige afhandeling van het gehele administratieve proces, van offerteaanvraag tot eindafrekening. Je behoudt en koestert onze Pure Energie klanten en benadert en adviseert potentiële klanten op een professionele en klantgerichte wijze. Je bent ervaren in telefonische afhandeling en bekend met de energie wereld. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk dat je levert en bent gedreven om samen met het team klant- en resultaatgericht te werken. Je rapporteert aan de Teamleider Servicedesk.

Functie-eisen
Je bezit over HBO/MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie, kennis van energie en affiniteit met duurzaamheid. Je werkt goed samen in een team, bent zeer accuraat en denkt actief mee in het verbeteren van de processen. Je bent communicatief vaardig, klantgericht en hebt een goed correspondentie niveau. Je bent commercieel en administratief zeer goed onderlegd.

Solliciteren
Spreekt de bovenstaande functie jou aan en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Mia Kroon via m.kroon@raedthuys.nl
vacature geplaatst op 29 Sep 2014 door Raedthuys Groep


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl