ICT ondersteuner/webmanager
Hortus Botanicus Amsterdam


Het betreft een vervanging in verband met onbetaald verlof in de periode van 1 oktober 2014 tot 1 oktober 2015.De ICT ondersteuner beheert en optimaliseert het netwerk en de computersystemen en ondersteunt de gebruikers.

De functie
De ICT ondersteuner:-Registreert en evalueert klachten ten aanzien van de technische infrastructuur en lost ze op.-Bewaakt de normen, richtlijnen en procedures voor gebruik en beheer van de technische infrastructuur;-Installeert en implementeert de hardware en software op de werkplekken;-Voert versiebeheer, stelt systeemprogrammatuur en daaraan gerelateerde documentatie beschikbaar en distribueert dit;-Draagt noodzakelijke computerkennis, -vaardigheden en informatie over toepassingsmogelijkheden over aan de medewerkers-Is aanspreekpunt voor externen mbt technische infrastructuur-Voert periodiek overleg met de (externe) systeembeheerder van de Hortus, stemt af en werkt nauw samen.
Wat vragen wij-Een MBO+ werk- en denkniveau;-Enige (jaren) ervaring in een soortgelijke functie is een pre;-Ervaring met Windows netwerken en Microsoft Exchange, ervaring met exact is een pre;-Ervaring met CMS (Drupal, wordpress) t.b.v. onderhoud van de website en overige sociale media platformen. -Probleemoplossend/analytisch vermogen voor het interpreteren en oplossen van problemen;-Aantoonbare kennis van de ICT markt en kostenbewustzijn-Contactuele vaardigheden voor het oplossen van klachten en het instrueren van gebruikers-Affiniteit met de culturele sector is een pre.

Wat bieden wij
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met ingang van 1 oktober 2014 voor gemiddeld 28 uur per week (verspreid over minimaal 4 dagen per week, bij voorkeur 5 dagen per week). Het salaris is conform CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening, salarisschaal 6.

Ben je geďnteresseerd?
Mail dan voor 11 september a.s. je sollicitatiebrief en cv naar Marieke Holt (marieke.holt@dehortus.nl). Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Freek van Kessel, 020-7025401
vacature geplaatst op 01 Oct 2014 door Hortus Botanicus Amsterdam


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl